Fluturi pe Asfalt și Pinholes, live în Capcana

14 decembrie 2019, Club Capcana

Sâmbătă, în 14 decembrie 2019, de la ora 21:00, pe scena din Capcana vor urca două dintre cele mai apreciate produse ale scenei underground românești, trupele Pinholes si Fluturi pe Asfalt.

Fluturi pe Asfalt a debutat pe scena în 2011 în Cluj Napoca, și combină stilul post-rock cu elemente heavy și rock alternativ. Odată cu lansarea albumului de debut Reconstituire (2012), formația s-a menținut un secret bine păstrat în rândul comunității underground din România, creându-și în proces un statut de cult. În 2016 a fost lansat cel de-al doilea album intitulat Munți sub Mări.

Pinholes e o formație de rock alternativ formată în 2011 în Iași. Formația îmbină cu succes elemente de post/art-rock și post punk în muzica lor, având mai multe albume la activ Zmei (2013), Era Pietrelor Neșlefuite (2015) și Dorumetru (2019) și EP-urile Haotic 1, 3 Moduri de Omorât Timpul, Haotic 2 și Haotic 3.

Concertul din Timișoara face parte din turneul național în care trupa Pinholes își va lansa ultimul material discografic Dorumetru, și marchează revenirea în activitatea concertistică dupa o lungă perioadă de absență a trupei Fluturi pe Asfalt într-o nouă componență, în care vor prezenta în premieră pentru Timișoara piese noi ce vor fi incluse pe viitorul album.

Accesul la concert costă 20 de lei.