Final de săptămână cu filme, târg de produse naturale și teatru de păpuși, la Iulius Town

Weekend-ul acesta este marcat, la Iulius Town, cu o serie de filme în aer liber, teatru de păpuși pentru copii și un târg de produse naturale. „Sala” de cinema atipică va deveni, timp de trei zile, locul în care cinefilii timișoreni se vor întâlni. Copiii sunt așteptați la teatrul de păpuși, unde vor pătrunde pe tărâmul basmelor.

Serile de filme se vor vedea pe tot parcursul weekend-ului, la Family Plaza. De vineri, 7 august 2020, până duminică, 9 august, se va da startul distracției, în fiecare seară, de la ora 19:00, cu un Sunset Warm-up, urmat de un film. Accesul este gratuit și se face pe bază de invitație, accesând pagina de Facebook a evenimentului.

Duminică, cei mici vor păși în „Căsuța prietenilor” alături de actorii de la Magic Oz. Teatrul de păpuși va începe, de la ora 11:00, în parcul Iulius Gardens. Copiii vor decide ce se întâmplă cu amicii din căsuță, participând direct la relatarea poveștii, împreună cu mânuitorii de păpuși. Accesul este gratuit și se face în limita locurilor disponibile.

Tot în acest weekend, 11 expozanți vor fi prezenți la Târgul de produse naturale și handmade. Ulei de măsline natural, dulceață, săpunuri cu miros de flori, tablouri handmade sau licheni stabilizați așteaptă doritorii la etajul 1 din Iulius Mall.

Restaurantele și cafenelele din Iulius Town au pregătit diferite surprize inedite, în funcție de specificul fiecăreia. Astfel, în acest weekend vor fi programe muzicale mixate de DJ sau de concerte live. Cu deschidere spre Iulius Gardens, terasele beneficiază de cadrul natural, care vine în completarea atmosferei relaxante.