Festivalul Caravana cu Jocuri

În perioada 17-19 iulie 2020, de la ora 16:00, va avea loc primul festival al verii în aer liber dedicat copiilor și părinților, la Iulius Town.

Școlile s-au terminat fără petreceri, baluri sau festivități de premiere, locurile de joacă sunt închise, tradiționalele festivaluri de vară s-au amânat pentru anul viitor. În luna iulie, în parcul Iulius Gardens, locația Family Plaza, doritorii sunt invitați să sărbătorească zilele de vară și să nu uite de socializare și de distracție. Caravana cu Jocuri este primul festival din Timișoara dedicat în exclusivitate jocurilor, socializării, prieteniei și distracției.

La eveniment vor fi jocuri educative, de societate și de stimulare a memoriei și a creativității cu diverse tematici si pentru diferite categorii de vârstă. Acestea vor fi aranjate în cinci zone de joacă aranjate pe mese rezervate pentru trei persoane sau pentru câte o familie, la care se va putea participa în funcție de locurile disponibile.

Intrarea la eveniment este gratuită, dar se va face prin înscriere online pentru un număr limitat de persoane care pot să participe o singură data pe zi, la zona de joacă corespunzătoare vârstei, numărul de participanți fiind limitat de 100, pe intervale orare.