Experiențe audiovizuale inedite la Simultan Festival

PSIHODROM prezintă la Simultan Festival, care va avea loc în perioada 27 septembrie – 3 octombrie 2020, conceptul intitulat HEAR THE UNSEEN LIVE.

Într-un an în care totul a fost anulat sau reprogramat, un an care a redefinit modul de conduită socială, dar care cel mai mult a solicitat artiștii din întreaga lume, în perioada 27.09 – 03.10.2020 va avea loc a XV-a ediție a festivalului SIMULTAN intitulată UNSEEN – o reflectare asupra sensului și potențialului artei în contextul pandemiei globale.

Evenimentul anual explorează experimentul audio-video, iar ediția din acest an va avea loc la Comenduirea Garnizoanei Timișoara din Piața Libertății.

PSIHODROM va fi reprezentat anul acesta pe scena festivalului SIMULTAN, de următorii artiști (în ordine alfabetică): 150 STOKA (Octavian Horvath), DANIEL DOROBANȚU, DOCTORUL SINTEZĂ (Uțu Pascu, Cristian Văduva, Sergiu Cătană), LEMARIAN (Adrian Marian), TABASCO (Bogdan Tudose), VJ BÜRGER (Eugen Neacșu), WE ARE CREEPZ (Tiberiu Vasilescu, Mihai Grădină).

„Invitația SIMULTAN din acest an confirmă încă odată că este nevoie de artiști locali în orice demers cultural ce are loc în orașul Timișoara, în special în timpuri pline de restricții și limitări de circulație internațională. Pentru noi are o deosebită importanță această oportunitate și dorim să vă invităm în a vă imersa în showul a/v precum și în instalația video pe care le-am pregătit pentru această ediție Simultan cu numărul XV.” Eugen Neacșu – membru fondator PSIHODROM, PSIHODROM RECORDS.

Biletele se pot achiziționa exclusiv de la intrarea în incinta evenimentului, numărul acestora fiind limitat, respectând astfel condițiile impuse de autorități pentru evenimentele în aer liber.