Exit Festival 2021, un eveniment major la îndemâna timișorenilor

Fiind situat la doar 150 de kilometri de Timișoara, Exit Festival (Novi Sad, Serbia) a fost declarat în 2014 Best Major European Festival și este festivalul care atrage mii de spectatori români în fiecare an.

Găzduit de fortăreața Petrovaradin din Novi Sad, evenimentul de mare anvengură al vecinilor sârbi reprezintă un punct de interes și pentru timișoreni, dată fiind distanța mică dintre cele două orașe bănățene.

Anul acesta, în perioada 8-12 iulie, printre artiștii de pe line-up se numără nume mari, precum David Guetta, DJ Snake, Paul Van Dyk, Tyga, Nina Kraviz, Amelie Lens, Boris Brejcha și mulți alții.

Anual, seară de seară se adună aproximativ 75 de mii de persoane, în fața numeroaselor scene ale festivalului – Main Stage, Dance Arena, Visa Fusion, Explosive Stage, No Sleep Novi Sad, Beats Stage și Gaia Trance.

Din familia Exit și într-o strânsă legătură cu evenimentul din Serbia este și festivalul Revolution, de la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Revolution a avut prima ediție în 2015 și este integrat în ”Exit Adventure Package”, care, la rândul său, atrage iubitorii de muzică de pretutindeni.

Biletele la festival se găsesc pe website-ul oficial.

Foto credit: EXIT Photo Team.

Nina-Laura Cocea
Bachir Banjak