Disney Junior În Cinema se întoarce cu o a doua ediție

15-16 februarie 2020, Cinema City

Mickey Mouse, cel mai iubit șoricel al tuturor timpurilor, revine pe marele ecran, în cea mai extinsă rețea de cinematografe din țară, Cinema City, alături de gașca sa de prieteni și de personajele îndrăgite din serialele Disney Junior, la a doua ediție a evenimentului Disney Junior În Cinema. Copiii din toată țara sunt invitați la o întâlnire specială cu eroii favoriți din recent lansatul serial Disney Junior: Mickey Mouse: Aventuri încurcate, dar și din Prietenii cățeluși și Vampirina, în episoade în premieră pe marele ecran ce vor rula în toate cele 26 de cinematografe Cinema City din țară, sâmbătă, 15 februarie, și duminică, 16 februarie, începând cu ora 11:00.

Amfitrionul proiecției speciale marca Disney Junior va fi Mickey Mouse interactiv care va interacționa cu copiii în pauzele dintre episoade, îi va antrena la joacă, mișcare și cântat, le va testa atenția și va asigura buna dispoziție în stilul său inconfundabil pe tot parcursul evenimentului.

Proiectul Disney Junior În Cinema a fost organizat anul trecut pentru prima dată în România, printr-un parteneriat exclusiv cu Cinema City România și rețeaua de distribuție Forum Film. Succesul de care s-a bucurat proiecția la prima sa ediție a determinat continuarea proiectului și în acest an, cu titluri și episoade noi din serialele difuzate de canalul TV Disney Junior.

Printre cele 26 de cinematografe Cinema City în care se va derula proiecția Disney Junior În Cinema se numără și cele din Timişoara (Iulius Mall și Shopping City).

Biletele pot fi achiziționate direct din cinematograf sau online, accesând cinemacity.ro.