Daily, restaurantul-gelaterie cu cascadă de ciocolată

Daily propune un concept inedit de bistro, cafenea și gelaterie, într-un singur loc, în incinta Iulius Town Timișoara.

Un restaurant unde să iei prânzul alături de colegi, un bistro în care să organizezi o seară cu prietenii, o gelaterie pentru o petrecere pe gustul copiilor sau o cină în familie? Pentru toate, răspunsul este Daily, spațiul de la parterul clădirii de birouri United Business Center 3 din ansamblul Iulius Town Timișoara, care le combină într-un concept inedit. Într-un ambient modern și colorat, cu un design care pune în valoare bunul gust, la propriu și la figurat, Daily este locația zilnică pentru pofticioși de toate vârstele. Restaurantul abundă în lumină naturală și beneficiază de deschidere spre parcul Iulius Gardens, printr-o terasă care, în zilele călduroase, îndeamnă la relaxare.

O vizită la Daily poate fi o incursiune culinară interesantă, oferta îmbinând delicioasa pizza italiană, burgerii suculenți, savurosul souvlaki grecesc și multe alte preparate apetisante și variate. Tot aici, copiii au un meniu special, făcut exact pe gustul lor. Pentru gurmanzi, pauza de prânz este motiv de Daily Lunch, o ofertă de meniu cu supă/ciorbă, fel principal și o cafea pentru un plus de energie. Angajații din clădirile de birouri din Iulius Town au un discount de 10%, în baza Cardului Partener.

La Daily pot fi savurate și prăjituri și torturi după rețete din Peninsulă, inclusiv fără gluten, dar și o varietate de arome de înghețată artizanală. Dacă pofta este mare, dar au un regim alimentar mai strict, clienții se pot bucura de înghețata îndulcită cu ștevie, la fel de cremoasă și gustoasă. Pentru cei care nu concep viața fără ciocolată, la Daily curge în râuri. Nu este o metaforă, pentru că o cascadă cu ciocolată lichidă este punctul central al restaurantului.

Daily este un local prietenos cu cei mici, pentru care a gândit numeroase activități recreative, precum atelierul de înghețătărit sau de făcut pizza. Cei interesați pot găsi programul atelierelor pe pagina de Facebook Daily Timișoara.