Creatorii UNTOLD și Neversea aduc experiențe unice și în Timișoara, cu un nou concept de festival!

După crearea celor mai mari două evenimente de muzică din România, la Cluj-Napoca și Constanța, creatorii UNTOLD și Neversea vin cu o poveste unică, la Timișoara.

Festivalul de la Timișoara va însemna un concept unic care se va mula pe identitatea și comunitatea din zonă. Prima ediție a festivalului se dorește să aibă loc în anul 2023, când orașul va fi Capitală Culturală Europeană.

Creatorii unora dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD și Neversea, se extind astfel cu cel de-al treilea concept original, care va deschide, pentru sute de mii de turiști, porțile unei lumi noi în Timișoara. Bogdan Buta, General Manager UNTOLD & Neversea și primarul Municipiului Timișoara, Nicolae Robu au semnat astăzi protocolul oficial de
colaborare, prin care organizatorii și municipalitatea își dau mâna pentru a oferi timișorenilor cea mai frumoasă zonă de recreere din România și pentru a construi un concept special de eveniment care să plaseze orașul Timișoara în topul mondial al evenimentelor.

Prin organizarea unui eveniment de amploare, organizatorii celor mai mari festivaluri din România vor contribui și la promovarea valorilor locale, dar și la creșterea numărului de turiști în partea de vest a țării.