Crâmpeie de PLAI | ArtShopping x ePRETEXT

Epretext este o galerie de design contemporan care își propune să aducă arta la întâlnire cu funcționalitatea în viața noastră de zi cu zi, având expoziții periodice, oferind consultanță dedicată pentru design de interior și focalizându-și atenția pe piese de interior în ediție limitată.

Așsadar, luna septembrie o deschid cu expoziția Daydreaming, în cadrul PLAI, cu ocazia deschiderii noului spațiu Faber.community.

Expoziția Daydreaming s-a născut dintr-o surprinzătoare mărturisire a lui Paul Gauguin: I shut my eyes, in order to see, aducând o poveste despre libertatea de a visa.

Daydream se conturează în jurul unei piese de bază: Daybed, lucrare creată de Radu Abraham într-o serie limitată, în colaborare cu 8 artiste femei care vorbesc diferit despre visare: Ana Adam, Ioana Sisea, Jesse Kase, Ioana Stanca, Oana Nastasache, Lea Rasovsky, Pusha Petrov, Jazmin Grinbaum.

Evenimentul are loc la Faber în data de 16 septembrie 2020, începând cu ora 17:00, iar accesul este gratuit în limita locurilor alocate.