Concert hard rock & gothic cu A Pale Horse Named Death

18 octombrie 2019, Club Capcana

Vineri, în 18 octombrie, începând cu ora 19:00, iubitorii de hard rock sunt invitati la concertul trupei A Pale Horse Named Death, în Club Capcana. În deschidere va cânta trupa Molybaron.

Formata la începutul lui 2009, în Brooklyn, New York, A Pale Horse Named Death s-a remarcat în randul formatiilor de renume în stil hard rock. Trupa imbina într-un mod remarcabil sunete apocaliptice de heavy metal cu stilul gothic & grunge.

Cvintetul din New York, format din Sal Abruscato (voce, chitară), Eddie Heedles (chitară), Joe Taylor (chitară), Eric Morgan (bas) și Johnny Kelly (tobe), a lansat de curând cel de-al treilea album numit When the world becomes undone, după ce primele două albume And Hell Will Follow Me și Lay My Soul To Waste au fost extrem de bine primite de public.

„Ultimul album este combinația noastră de tonuri muzicale aparent deprimante și întunecate, cu melodii neașteptat de frumoase”, afirmă Sal. „Există un fenomen hipnotic care se întâmplă atunci când iei riff-uri super grele și adaugi o sensibilitate armonică.”

Biletele pre-sale costa 40 de lei. În seara concertului prețul unui bilet va fi 50 de lei.