Concert Cargo

6 iunie 2020, Piața Libertății

Primăria Municipiului Timișoara vă invită la concertul formației Cargo, care va avea loc sâmbătă, 6 iunie 2020, în Piața Libertății, de la ora 19:00 și va fi organizat cu respectarea tuturor prevederilor legale în vigoare.

Astfel, numărul maxim de participanți va fi de 500 de persoane, publicul va participa la concert pe scaune, care vor fi dispuse la o distanță de 2 metri stânga / dreapta, participanții vor purta măști pe toata durata concertului, iar la intrare, tuturor participanților li se va efectua triajul epidemiologic prin măsurarea temperaturii cu termometre digitale.

În ziua de 6 iunie, începând cu ora 17.00, accesul în Piața Libertății va fi permis doar persoanelor care au bilet la spectacol.

De asemenea, circulația tramvaielor va fi restricționată, în sensul că acestea nu vor mai opri în stația din Piața Libertății, sâmbătă, 6 iunie, între orele 17:00-22:00.
În cazul în care, pe perioada desfășurării evenimentului, se constată încălcări ale reglementărilor naționale în vigoare, în privința distanțării fizice și a ocupării scaunelor, concertul va fi suspendat.

Biletele la concertul Cargo vor fi în regim gratuit și pot fi achiziționate de pe site-ul www.iabilet.ro.