Chef Foa deschide primul său restaurant în Timișoara

Conceptul Stradale, semnat de Chef Foa se extinde în Timișoara, la parterul clădirii ISHO Offices. Odată cu Stradale, va fi inaugurată și cafeneaua de specialitate Mitzu, tot parte din grupul Flavours, în spațiul dedicat amplasat în pavilion.

Prezent de peste 6 ani în clădirile de birouri de clasă A din București și Cluj, Stradale vine cu un concept unic de fast-casual pe piața din România. Meniul conține preparate din toate colțurile lumii și este semnat integral de Chef Foa, acesta fiind gătit live în fața clienților.

„Pentru această deschidere vom crea meniuri și concepte noi de evenimente, adaptate la gusturile locale. Întotdeauna căutăm să venim cu ceva nou, așa că orice proiect pornit de la 0 este o bucurie pentru noi”, a declarat Chef Foa.

Mitzu, conceptul dedicat iubitorilor de cafea, propune arome atent selecționate, dulciuri home-made și gustări sănătoase.

De asemenea, pe lângă cele două concepte va exista și divizia de catering Flavours, care va opera spațiul de evenimente din pavilion sau orice alte evenimente tailor-made în oraș sau proximitate. În același timp, zona pietonală a ansamblului cuprinsă între pavilion și ISHO Offices va fi deservită de o terasă concepută pentru momente de socializare și relaxare.