Cel mai mare club de health & fitness din țară, deschis la Timișoara

World Class a deschis la Timișoara cel mai mare centru de health & fitness din țară: World Class Iulius Town.

Noul club este inaugurat într-un an cu o semnificație specială, în care World Class aniversează 20 de ani de health & fitness în Romania. În plus, rețeaua aduce la Timișoara, pentru prima data în țara noastră, celebrele antrenamente SkillAthletic create de Technogym, liderul mondial în echipamente și soluții de fitness. O echipă de instructori certificati internaționali îi așteaptă pe toți cei care iubesc stilul de viață activ și sănătos, în cel mai generos spațiu de antrenamente din țară, cu clase diversificate de group fitness la care accesul membrilor este nelimitat, precum și cu sesiuni de antrenamente personale.

Noul club World Class Iulius Town include o piscină semi-olimpică de 25 m și oferă celor interesați, pe lângă momente de relaxare, cursuri de înot pentru copii și adulți. Clubul include o zonă funcțională, studiouri de ciclism și aerobic și cele mai noi echipamente de fitness de la Technogym, lider mondial în soluții de fitness bazate pe tehnologie și furnizor oficial al Jocurilor Olimpice.

Consolidarea rețelei World Class va continua să ofere tot mai multor români posibilitatea de a alege un stil de viață sănătos, în care fitness-ul și sănătatea fac parte din rutina zilnică. Astfel, pe parcursul anului 2020, vor fi deschise noi cluburi de sănătate și fitness World Class în alte locații strategice din România.