Ce magazine au rămas deschise la Iulius Town

La Iulius Town rămân în continuare deschise magazinele care comercializează produse alimentare, veterinare, medicamente sau de servicii de curățare a hainelor.

Pentru cumpărăturile de alimente, produse de curățenie sau de igienă și nu numai, hypermarketul Auchan este deschis zilnic, în intervalul 8.00-21.00. Clienții celui mai mare hypermarket din oraș, cu o suprafață de peste 10.000 mp, au la dispoziție un spațiu generos, bine organizat, pentru a nu exista timp de așteptare la intrarea în hypermarket, a nu se forma aglomerație și a păstra distanța de minimum 1 metru între persoane, inclusiv la casele de marcat.

Totodată, pentru siguranța cumpărătorilor și a angajaților, au fost luate măsuri de protecție, care presupun dezinfectarea frecventă a tuturor cărucioarelor, caselor de marcat, benzilor de produse, POS-urilor, vitrinelor și frigiderelor, dar și punerea la dispoziția clienților de substanțe pentru dezinfectarea mâinilor. Stocul este aprovizionat zilnic la toate categoriile de produse, astfel încât cumpărătorii să găsească tot ce le trebuie, în același loc.

Mai mult, pentru a facilita accesul clienților către locațiile cu produse de strictă necesitate, parcarea subterană Mall Parking, amplasată sub hypermarketul Auchan, este fără plată.

Policlinica Regina Maria oferă în continuare servicii medicale, în intervalul orar 7.30-20.00, iar cei care au nevoie de medicamente găsesc deschisă farmacia HelpNet, de la ora 8.00 la ora 21.00. Și Interoptik asigură servicii de optică medicală, între 11.00 și 19.00. Produse de igienă și îngrijire personală, dar și alimente sunt disponibile la DM drogherie markt, unde programul este de la ora 10.00 la ora 20.00. Pentru iubitorii de animale, Animax și Zoomania continuă să asigure produse veterinare între 12.00 și 20.00, iar Lava & Cuce oferă servicii de curățătorie, în același interval orar.