Calvin Klein Jeans a inaugurat primul magazin din vestul țării, la Iulius Town

Recent, Calvin Klein Jeans a inaugurat la Iulius Town primul magazin din vestul țării. Noua locație îi întâmpină pe timișoreni cu cele mai sofisticate colecții și cuprinde o gamă completă de articole vestimentare și accesorii.

Misiunea Iulius Town de a aduce mai aproape de public branduri high end a dus la inaugurarea a încă unui magazin exclusivist, la parterul destinației de shopping.

Calvin Klein Jeans ocupă o suprafață de peste 120 mp și reunește cele mai noi linii vestimentare consacrate, definite de stilul minimalist și croielile sobre. Colecțiile se remarcă prin piese emblematice și îndrăznețe, inclusiv din gama Calvin Klein Jeans. Propunerile brandului sunt completate de piese din gama Calvin Klein Underwear, precum și încălțăminte sport și casual, genți și articole de sezon, sub egida Calvin Klein Footwear & Accessories.

Noul magazin prezintă cel mai recent concept Calvin Klein de design, cu o estetică modernă, minimalistă și simplă, precum și detalii în culori pop-up, atât de reprezentative pentru valorile de bază ale brandului.