BlackOut și Girls Love Techno prezintă: Onyvaa, Amber

Sâmbătă, 5 septembrie 2020, iubitorii muzicii techno sunt așteptați alături de două dintre artistele care au atras atenția prin muzica de foarte bună calitate și prin ascensiunea muzicală pe care o dezvoltă.

Onyvaa este originară din Los Angeles, stabilită în Paris și deținătoarea propriului său label, Passeport Records. Muzica sa se bucură de aprecierea și susținerea unor artiști precum Stephan Bodzin, Ellen Allien, Amelie Lens, Charlotte de Witte, ANNA.
Aparițiile sale notabile actuale au loc în cadrul showcase-urile KNTXT, inițiate de Charlotte de Witte, celebrele evenimente Cercle unde a mixat alături de Monika Kruse, Pan-Pot, Len Faki.

Amber este o artistă de origine olandeză, din Amsterdam și este una dintre producătoarele notabile ale unor piese care sunt îndrăgite și mixate de mari DJ precum Len Faki, Chris Liebing, Sam Paganini, Joris Voorn, Luca Agnelli. Succesul său din ultimii doi a ajutat-o în dezvoltarea carierei sale mixând în toată Europa și în unele regiuni asiatice. Poate fi regăsită frecvent pe line-upurile evenimentelor din Paradiso Amsterdam, Melkweg Amsterdam și Pacha Barcelona.

Line-upul complet este următorul:
Onyvaa
Amber
Vess

Biletele în avans se pot achiziționa pe livetickets.ro.
Evenimentul începe la ora 23:00.