Bega Music Festival

Aflat la cea de-a II-a ediție, în perioada 25 iunie – 2 august 2020 va avea loc Concursului Național de Interpretare Vocală și Creație Bega Music Festival.

Scopul concursului este de a evidenția valorile artistice locale și naționale în domeniul artei interpretative și a compoziției.

Preselecția se va realiza online, în urma postării de către concurent în grupul ,, Timișoara Bega Music Festival ”, în perioada 25 iunie – 15 iulie 2020 a următoarelor:
1. o piesă cu negativ sau band, vocea live, înregistrată astfel încât să evidențieze calitățile vocale, carisma și prezența scenică a artistului
2. o piesă diferită ca și factură de prima, din care trebuie cântată o strofă și un refren, fără negativ, a capella și fără mijloace de amplificare.

Postările vor fi însoțite obligatoriu de următoarele mențiuni: Concurs ,,BEGA MUSIC FESTIVAL TIMIȘOARA”, secțiunea interpretare vocală, numele și prenumele concurentului, vârsta, localitatea de domiciliu și o scurtă prezentare a activității artistice

Comunicarea finalistilor se va realiza in data de 20 iulie, pe pagina ,, Evenimente Primăria Timișoara” și în grupul menționat mai sus.