Bega Bulevard 2020

Primăria Municipiului Timişoara organizează în perioada 11-13 septembrie 2020, a XIII-a ediție a festivalului „Bega Bulevard”, între Podul Mihai Viteazu (Mitropolit Andrei Şaguna) şi Podul Maria (Traian).

Încă de la prima ediţie, Festivalul Bega Bulevard a dorit să atragă atenţia timişorenilor asupra importanţei canalului Bega pentru oraş şi asupra posibilităţilor de recreere, agrement, sport sau divertisment pe care acesta le oferă. Festivalul a fost gândit astfel încât să pună în evidenţă Bega din toate punctele de vedere: estetic, urbanistic, ecologic şi va concentra, pe parcursul celor trei zile, activităţi culturale şi de divertisment.

Bega Bulevard va fi și momentul pentru a ne familizariza cu cadrul natural oferit de parcul Alpinet. Concertele vor constitui, de asemenea, alte puncte de atracție pentru timișoreni, care se vor putea delecta cu recitaluri susținute de Mihail, The Different Class, Ad Libitum Voices, Happy Flow, Istrate Seba (IST), A L L O V E R, Zoleevee, The Skywalkers, Peregrinii, Tango Argentinian cu Analia Selis si Mariano Castro.