Atmosferă de vacanță, în parcul din Iulius Town: concert, filme, reprezentații sportive și teatru de păpuși

În luna august, Iulius Town oferă publicului diverse activități pentru toate vârstele: de la teatru de păpuși, la concerte, filme și demonstrații sportive. Mai mult decât atât, cafenelele vor fi deschise pe toată perioada aceasta, având diverse seri tematice.

Joi, 13 august 2020, Shake Kvartett, band-ul de evergreens, îi așteaptă pe timișoreni cu un „cocktail” muzical de vară. Astfel, spectatorii vor fi delectați cu un show de excepție prezentat de artiștii maghiari Borbély B. Emília, Éder Enikő, Kiss Attila şi Molnos András Csaba.

Vineri și sâmbătă, 14 și 15 august 2020, reprezentanții World Class vor susține demonstrații sportive de la ora 9:00. Iubitorii de sport vor fi așteptați pentru mai multe sesiuni de exerciții fizice.

Invitația lansată de Iulius Town de a petrece serile de vară în compania filmelor bune a fost acceptată cu entuziasm de cinefilii timișoreni. În aceste condiții, Outdoor Cinema se instalează și în acest weekend în parcul Iulius Gardens, propunând filme interesante, vizionate sub cerul liber. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, pe baza invitațiilor obținute online.

Tot în acest weekend, la etajul 1 din Iulius Mall se va desfășura Târgul de bijuterii și accesorii fashion. Amatoarele de shopping vor găsi numeroase articole, într-o varietate de modele.

Și cafenelele din Iulius Town organizează seri tematice în fiecare weekend. Surprize culinare, live band sau DJ sunt câteva dintre atracțiile pe care terasele le-au pregătit.

Ziua de duminică este dedicată copiilor. Astfel, de la ora 11:00, actorii de la Magic Oz vor pune în scenă piesa de teatru „Rățușca cea urâtă”. Povestea spusă de marionete îi va implica pe cei mici în acțiune și le va transmite și mesaje educative. Accesul este gratuit și se face în limita locurilor disponibile.