ANGST – Fotograful german Richard Wayne expune la Galeria Calpe

Expoziția de fotografie va fi vernisată vineri, 4 septembrie, la ora 19:00, în spațiul Bastion Terezia corp D/Galeria Calpe și va putea fi vizitată zilnic după orarul galeriei, până pe data de 18 septembrie.

Richard Wayne se află din nou pe simezele timișorene cu o expoziție menită parcă să reflecte vremurile pe care le trăim. Proiectul ilustrează demersul artistului de a reprezenta vizual dramatismul și intensitatea suferinței umane în stare de criză, redată cu mijloacele minime ale unui telefon mobil.

Autoportretele prezente în expoziție ilustrează un studiu pe viu al stării de anxietate în toată profunzimea și vulnerabilitatea ei; un expozeu al fricii în formă pură, realizat printr-un act curajos, în care fotograful este în același timp subiectul și obiectul actului artistic.

Expoziția este un act artistic ce explorează propria noastră vulnerabilitate atât pe plan personal cât și în context social, într-o epocă marcată de o nesiguranță crescândă.

Expoziția poate fi vizitată în circuit deschis, respectând regulile de distanțare, iar vernisajul se va desfășuria în aer liber, în spațiul din fața galeriei.