Alexandru Tomescu – Piazzolla 99 Turneul Stradivarius

Turneul Stradivarius 2020 își propune să continue să conecteze povestea muzicii în interpretarea violonistului Alexandru Tomescu și Vioara Stradivarius Elder Voicu și Bandoneon-ul muzicianului argentinian Omar Massa, cu publicul.

Organizatorii propun un program muzical “PIAZZOLLA 99” îmbinat cu muzica lui Bethoven, Enescu, Massennet, Bach, Haendel, Proumbescu, în grandoarea Catedralelor Catolice sau curțile acestora, transformate în adevărate săli de spectacol, care definesc timpul în cea mai frumoasă formă de expresie a emoției.

Va fi un Recital de 75 de minute: Violonistul Alexandru Tomescu și Vioara Stradivarius Elder – Voicu, Omar Massa – Artist Bandoneon
Astor Piazzolla – Bruno y Sarah, Calambre, Night Club 1960, Oblivion, Libertang, care revoluționează genul muzical într-o formă colorată, cu un limbaj ritmic original, spirit puternic dramatic și pasionat.

Evenimentul va avea loc la Faber în data de 4 septembrie 2020, de la ora 19:30, iar biletele se găsesc online pe platforma enterix.ro.