Primul magazin Marks & Spencer din Timișoara

Sâmbătă, pe 28 septembrie 2019, la parterul Iulius Mall, parte integrată a singurului proiect mixt din vestul țării, se va deschide primul magazin Marks & Spencer din Timișoara.

Cu ocazia inaugurării, renumitul brand britanic își întâmpină clienții cu surprize și discounturi speciale. Primii 100 de clienți ai noului magazin Marks & Spencer vor primi cadou, pe loc, un voucher de cumpărături în valoare de 100 de lei. De asemenea, sâmbătă și duminică, pasionații de fashion vor beneficia de un discount de 20% la articolele din noua colecție.

Cu o suprafață de peste 1.000 mp, magazinul Marks & Spencer din Iulius Town va include toate departamentele de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii, dar și articole pentru casă. Calitatea materialelor, designul inovativ, croiurile confortabile și mereu în tendințe sunt atuurile brandului britanic, care au cucerit pasionații de modă din întreaga lume. Colecțiile Marks & Spencer sunt versatile, preferate de cei care își doresc un look actual și care adoptă stilul vestimentar business casual.

Creat în 1884, Marks & Spencer este unul dintre retailerii de top din Marea Britanie, cu peste 1.400 de magazine în 50 de țări. Voici la Mode, unul dintre liderii de business ai industriei de fashion retail din Cipru, este compania care deține franciza Marks & Spencer în România.