Iulius Town propune un weekend cu tango, filme și expoziție TechArt

În perioada 25-27 septembrie 2020, la Iulius Town va avea loc un weekend de toamnă dedicat artelor, cu o expoziție cu instalații de artă inovative, spectacol de tango argentinian și filme.

În perioada, 24 – 27 septembrie 2020, Iulius Gardens se transformă într-o galerie în aer liber a instalațiilor de artă și tehnologie, combinate într-un mod inovator. Aici, artiști locali și internaționali expun creații interactive, care exprimă emoțiile lor trăite în perioada de izolare.  Accesul este gratuit.

Dimineața de vineri este dedicată sportului. Reprezentanții World Class îi invită pe timișoreni, de la ora 9:00, la mișcare în aer liber.

Spre seară, iubitorii de tango argentinian și de teatru vor avea parte de o reprezentație deosebită. Astfel, de la ora 20:30, în zona Family Plaza, publicul va putea urmări show-ul ,,TANGO. una HISTORIA del AMOR’‘, un spectacol de teatru și dans pasional, puternic și plin de energie. Accesul este gratuit și se va face în limita locurilor disponibile. 

Agenda de evenimente este completată cu Timișoara Fashion Week și cu un târg de antichități.

Astfel, vineri, de la ora 19:00, Iulius Town devine capitala modei, unde vor participa designeri autohtoni și internaționali la Timișoara Fashion Week. Tematica evenimentului este inspirată din viața sălbatică a junglei, iar creatorii de modă au pregătit colecții vestimentare și accesorii unicat.

Târgul de Antichități se va desfășura la etajul 1 de la Iulius Mall (zona Kids land). De vineri până duminică inclusiv, colecționarii revin la etaj, pentru a-și expune piesele către pasionații obiectelor cu istorie. Vizitatorii vor putea admira și achiziționa bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele.

Sâmbătă și duminică, focusul se mută pe cea de a șaptea artă, iar cinefilii sunt așteptați să urmărească, începând cu ora 19:30, filmele „The Wind that Shakes The Barley” și „Jimmy’s Hall”. Proiecțiile fac parte din cadrul Central European Film Festival Timișoara, iar accesul este gratuit, pe baza unei înregistrări online.

Săptămâna se încheie cu spectacolul de teatru „Cei trei purceluși”. Astfel, duminică, 27 septembrie, de la ora 11:00, micii spectatori sunt invitați să se alăture și să se bucure de o piesă mult îndrăgită în rândul copiilor. Spectacolul va avea loc în zona Lake Plaza din Iulius Gardens.