GRID se extinde cu primul magazin din vest, la Timișoara

GRID a deschis vineri, 30 august, cel de-al șaselea magazin din țară, în Iulius Mall Timișoara, la etajul 1, unde îi așteaptă pe timișorenii iubitori ai modei urbane într-o locație cu o suprafață de 127 mp, care include sute de articole sport cool, de cea mai bună calitate, potrivite atât pentru activitățile cotidiene, cât și pentru numeroase sporturi.

Timișorenii au acum la dispoziție un magazin unde pot găsi cele mai noi colecții de articole sport, lansate de marile branduri cu renume internațional din domeniu, precum ADIDAS Originals, Converse, Jordan, New Balance, New Era, Nike, Puma, Reebok sau Tommy Hilfiger. Indiferent de preferințele vestimentare, clienții au multe opțiuni din care pot alege, întrucât noul magazin găzduiește o gamă largă de itemuri sport, avândde la designuri familiare până la forme atipice și de la culori neutre până la nuanțe care mai de care mai îndrăznețe, care atrag privirile tuturor.

„Suntem încântați de extinderea rețelei noastre de magazine în zona Banatului și considerăm că acesta reprezintă un pas important în dezvoltarea brandului GRID pe plan național. Am primit nenumărate comenzi online de la timișoreni, încât am considerat că deschiderea unui magazin fizic în această zonă este mai mult decât necesară pentru satisfacerea nevoilor și preferințelor clienților noștri din Timișoara și împrejurimile sale, care sunt pasionați de moda urbană și sport”, a declarat Nicolae Popa, owner GRID.

Iubitorii de sneakerși și alte itemuri vestimentare cu iz sportiv, potrivite unui look street style sunt așteptați în noul magazin GRID din Iulius Mall Timișoara pentru a-și înnoi garderoba cu modele diverse.Fie că vorbim despre cele clasice atemporale sau despre cele create în linie cu ultimele tendințe, toate acestea poartăgaranția calității, durabilității și confortului.