Concert gypsy jazz cu grupul Canarro

14 noiembrie 2019, Club Capcana

Publicul timișorean este invitat la un concert special de jazz al grupului Canarro din Ungaria, joi seara în 14 noiembrie 2019, de la ora 20.00 în Clubul Capcana.

Numele Canarro a devenit tot mai cunoscut în ultimii ani pentru publicul din Timișoara datorită concertelor pe care le trupa le susține în barul Manufactura sau în clubul Capcana. Unicitatea grupului de muzicieni stă în stilul de jazz abordat, același manouche swing sau gypsy jazz cu influențe din muzică lui Django Reinhardt și sonorități tradiționale maghiare.

Printre numeroasele concerte și apariții în festivaluri de profil sau localuri, orchestra Canarro a lansat și primul album oficial numit FELHŐK – Clouds, care conține 15 piese originale și a fost realizat cu sprijinul mai multor colaboratori și prieteni muzicieni.

Canarro e mai mult decât un grup muzical, este o mână de prieteni, muzicieni profesioniști, cu diferite experiențe și tradiții muzicale, care (în)cântă împreună de mai bine de 16 ani. Fiind singurii din Ungaria care abordează un astfel de mix muzical, în 2016 și 2017 au cântat alături de Tcha Limberger în cadrul festivalului „Musique de l’Europe”.

Pe scena din Capcana vor urca: Tamás Szakál – vioară, Attila Sidoo – chitară, Viktor Jakab – chitară, Márton Soós – contrabass.

Prețul unui bilet este 30 lei și se poate achiziționa la intrare în seara concertului (în limita spațiului disponibil), sau online pe iabilet.ro.